Mek Zumbie 2k18 Giveaway

I ni kalau menghilang tu maknanya sibuk dengan thesis dan belajar la..hehehe..Idea banyak je tapi perlaksanaan kurang sikit sebab target nak balik bercuti..bhahaha...Orang cuti sem I masih di asrama siapkan research paper..huwaaa...mari nangis bersama-sama...

Tapi itu bukan topik utama. Topik utama I nak join giveaway lagi la sebagai pengganti sementara I tengah sibukkan diri dengan thesis yang tidak sudah itu...

Kalau menang nak hadiah buku The Unsung Hero sebab I suka baca buku. Blouse tu macam nak tapi saiz besar bangat...hehe...

Selesai je kerja I, I melawat la blog mana-mana rakan yang belum pernah ketemu di alam maya ni..hehe.  Sila klik banner dibawah kalau nak join. Boleh pilih hadiah mana yang nak kalau ada rezeki menang....


4 comments:

  1. http://sherlyanna97.blogspot.my/p/blog-page.html singgah blog awk :)

    ReplyDelete
  2. Kak Sue pun join juga, good luck ya 😊

    Selamat berkenalan 😉

    ReplyDelete
  3. wahh ada research. master students eh? hehe. goodluck in studies and goodluck giveaway too :D

    ReplyDelete